Scroll Top

ACD® Serres

Sinds kort zijn we trots verdeler voor glazen serres en kasten van het merk ACD.

ACD is een fabrikant van tuinserres die sinds 1987 de ACD Prestige kassen op de markt brengt. ACD levert kassen waarbij kwaliteit, innovatie en service de hoofd toon voert in Nederland, België en Frankrijk met een van de meest uitgebreide mogelijkheden op de markt.

Introductiedag op zaterdag 5 oktober

2Optimized-Energy-Hub_v3_blank-01
“Met de kwalitatieve serres en kassen van ACD creëer je niet alleen een optimale omgeving voor jouw planten, maar ook een duurzame ruimte waar natuur en innovatie harmonieus samenkomen.”

ACD Prestige, dat is kwaliteit voor het leven, generatie na generatie.

1. Veiligheidsglas
Het veiligheidsglas dat nauwkeurig is geselecteerd, is 7 keer zo sterk als getrokken tuinbouwglas
2. Zelfdragende fundering
Voorzien van de nodige bevestigingsankers, is uniek in de hobbyserrewereld en zorgt voor een snelle en makkelijke plaatsing
3. Inox bouten & moeren
Het gebruik van roestvrij stalen bouten en moeren garanderen een stevige en duurzame constructie
4. Ruime buitengoot
Zorgt voor een vlotte afwatering en geleiding van het hemelwater
5. Gesloten nokbalk
Dit stevig, zelfdragend nokprofiel zorgt voor een optimale draagkracht en sterkte door zijn specifieke en grote kokervorm
6. Toegankelijke schuifdeur
Deze ruime opening zorgt voor een makkelijk toegang met kruiwagen, jouw grote terrasplanten.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek alle nieuwtjes, evenementen, acties en veel meer. Je kan ten allen tijde uitschrijven.

Standaard zijn alle serres in grijs aluminium tenzij anders aangegeven, zoals bij Blackline en tuinkamers die standaard zwart zijn. En dit in combinatie met 4mm klaar en gehamerd veiligheidsglas. Met een zelfdragende fundering is het niet nodig om een betonfundering te voorzien en grote grond- en graafwerken uit voeren.

Elke serre is ook voorzien van een brede schuifdeur en de nodige dakramen voor verluchting.

Tenslotte hebben wij het nodige gedaan voor afwatering via de brede buitengoot en condensgoot aan de binnenkant van de serre. Tijdloos en geraffineerd.

Wens je een andere keur … maak je geen zorgen want samen kijken we naar de mogelijkheden want in iedere tuin en op iedere plaats past een ACD® Prestige serre.

Kweken, leven, beleven en genieten!

Privacy voorkeuren
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.